Eerste training selectie NVC van Stern

Iedereen geniet van de welverdiende zometstop, maar aankomende zondag, 7 augustus, zal de selectie van NVC weer de eerste meters van het nieuwe seizoen afleggen. Om half 11 staat de eerste training op het programma. De complete selectie zal niet aanwezig zijn, want sommigen zijn nog op vakantie.

Bij NVC staat een nieuw gezicht voor de groep. Jan Stern zal dit seizoen de scepter zwaaien met aan zijn zijde Bennie Bannink. Bennie is reeds een aantal seizoenen werkzaam bij de club. Momenteel is Stern nog op vakantie, maar zondag zal hij weer terugzijn om zijn eerste training te verzorgen.

Stern vakantie

Stern heeft dit seizoen een 18-koppige selectie onder zijn hoede. Een grote groep vergeleken met afgelopen jaren, maar zeker niet te groot. Een aantal spelers zitten met hun studie en werk en sommigen zijn blessuregevoelig.

Ook heeft NVC sinds dit seizoen een Club van 40 opgericht. Er zijn nog een aantal getallen vrij, dus wanneer men lid wil worden, zal er snel een berichtje/WhatsAppje moeten worden gestuurd naar bestuurslid van NVC Geert Römer (06 237 437 33).