Jeugd Samenwerking

Samenwerking jeugdvoetbal UB/GWVV/NVC/SDOUC verwelkomt jeugd vv Etten

De samenwerkingsconstructie op gebied van jeugdvoetbal van Ulftse Boys, GWVV, NVC en SDOUC verwelkomt met ingang van het seizoen 2021/2022 de jeugdleden van vv Etten.
Enkele weken geleden heeft het bestuur van vv Etten een verzoek ingediend bij een delegatie van de jeugdsamenwerking tussen Ulftse Boys, GWVV, NVC en SDOUC om te kijken naar de mogelijkheden hun jeugdleden te laten aansluiten bij die bestaande samenwerking. Etten kent thans een samenwerking binnen de jeugdafdeling met VVG ’25 uit Gaanderen, maar die stopt dit seizoen.

De onderlinge gesprekken tussen de afgevaardigden van de vijf verenigingen waren dusdanig constructief van aard dat een positief advies aan de besturen van de betrokken verenigingen volgde. De besturen hebben vorige week unaniem besloten die samenwerking aan te gaan, waarbij is uitgesproken dat men daarbij uitgaat van een duurzame relatie. Deze beslissing houdt in dat ongeveer 60 jeugdleden van vv Etten met ingang van het seizoen 2021/2022, samen met de overige jeugdleden van Ulftse Boys, GWVV, NVC en SDOUC, in de KNVB competitie zullen uitkomen.

De besturen van Ulftse Boys, GWVV, NVC en SDOUC zijn verheugd dat vv Etten haar oog heeft laten
vallen op hun bestaande samenwerkingsconstructie. Met de komst van de Ettense jeugd wordt de bestaande samenwerking op jeugdvoetbal, die al zeer solide is te noemen, nog robuuster.
De samenvoeging van jeugdleden van deze vijf verenigingen leidt er toe dat de omvang van het aantal jeugdspelers ook in de toekomst zodanig groot is, dat elk kind kan worden ingedeeld op het niveau van leeftijd en technische en sportieve beleving dat bij hem of haar past.

Bij de uitwerking van deze samenwerking zijn de velden van Ulftse Boys, SDOUC en GWVV in de basis aangewezen als locaties waar de trainingen en wedstrijden van de jeugdteams worden afgewerkt.

Het Bestuur.
secr: Email.: secretaris@fc-nvc.nl

Netterdense Voetbal Club