Club van 40!

NVC heeft in 2016 de Club van 40 opgericht. Door lid te worden van de Club van 40 geeft men Voetbalvereniging NVC een extra stimulans, waardoor we als club leuke activiteiten kunnen organiseren voor de jeugd, materialen kunnen aanschaffen zoals ballen/pionnen of benodigdheden voor in de kantine. De Club van 40 is een club, bestaande uit particuliere sponsoren, die NVC een extra warm hart toedraagt.

Hoe werkt het?

Als lid van de Club van 40 betaalt u 40 euro sponsorbijdrage per seizoen. Er zal een Club van 40 Feest worden georganiseerd voor alle leden. Dit feest zal plaatsvinden op het sportpark van NVC. Ieder lid zal worden uitgenodigd voor dit feest. Bier, wijn, fris en barbecue zal dan geheel kosteloos worden aangeboden. Daarnaast zal een DJ deze middag muzikaal verzorgen. Het belooft dus een mooie middag te worden. In de winterstop zal de datum van het feest worden vastgesteld. Wanneer u verhinderd bent op de dag van het feest mag iemand anders uw plek innemen.

Leden van de club van 40 2018/2019

Netterdense Voetbal Club